依个"营养"早餐害死我..........

沈晚我走去Makro买粮食,跟住我睇到有煙肉(ham肉)卖…我每买返屋企试下睇哦…今日了…我煎來吃…吃了都没够一粒钟…
搞肚痛…!!!
唉…今日…今日…我要请假MC了…惨了… [s:18] [s:18] [s:18] [s:28] [s:28] [s:28]

今次真係痾死我了…[s:29] [s:29]
我以后都唔那个牌子了…!!! [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

你没事了吧。。。 [s:29]

原因系你唔识煮?

是不是不够熟啊~!

酱料过期左?

[s:29] 一定是不会煮 [s:22]

什么牌子的?
是不是你的酱过期了?

没中毒就好了。。
不然变成瘦拉拉了。。

你地估我煎牛排咩…当然係全熟了啊… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第1楼hebe2006-11-07 08:40 AM发表的“”:
你没事了吧。。。 [s:29]

睇来我要找医生急救急救下了… [s:28] [s:28] [s:29] [s:29]

我已经习惯泻肚子了。。。。 [s:29] [s:29] [s:29]

面包过期? [s:29]

唔知咩野噢… [s:29] [s:28] [s:28]

哈哈。。我看是你煮的手法有问题。哈哈哈。。。

引用第9楼贝贝2006-11-07 09:00 AM发表的“”:
我已经习惯泻肚子了。。。。 [s:29] [s:29] [s:29]

係梗係日日乱吃…唔係唔係…應该係日夜乱乱吃拉杂野…係沒…?!! [s:29] [s:29] [s:22] [s:22]

引用第12楼hiddendust2006-11-07 09:25 AM发表的“”:
哈哈。。我看是你煮的手法有问题。哈哈哈。。。

都讲在全熟架哦…死啦…唔知会唔会痾到今晚叻…?!!我仲要睇戏架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28] [s:18] [s:18]

可以大便是好事…
好过我几天便一起…
纪录5个星期没大便…
我表姐7个星期… =.=

可以便是种福气~

引用第15楼kenzai2006-11-07 09:30 AM发表的“”:
可以大便是好事…
好过我几天便一起…
纪录5个星期没大便…
我表姐7个星期… =.=

你又老点我哦…跟据非正式据計十日唔痾屎都已经瓜左了… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

引用第14楼lalachow2006-11-07 09:28 AM发表的“”:

都讲在全熟架哦…死啦…唔知会唔会痾到今晚叻…?!!我仲要睇戏架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28] [s:18] [s:18]

你别在戏院里痾哦。。。

哈哈~一定是不干净啦~

引用第18楼enen872006-11-07 12:51 PM发表的“”:
哈哈~一定是不干净啦~

都唔知吃错了乜叉野… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]