半夜1点,点解仲唔训。。??

引用第2255楼suess2007-03-08 11:40 PM发表的:

阿妈,点解我甘懒。。。。。。。。?

D嘢系天生的。。。。 [s:2]

引用第2261楼suess2007-03-09 12:16 AM发表的:

我好乖架,你唔记得老师教书,我答得最大声咩?哈哈。。。。。。。。。

答咩。。。??

鼻鼾声。。。?? [s:22] [s:22]

引用第2265楼jollygoh2007-03-09 01:54 AM发表的:

答咩。。。??

答问题啊。。。。。。。。。。呵呵。。。

我地斗喊答案,好爽架。。。。。。。。 [s:2]

引用第2266楼suess2007-03-09 09:42 AM发表的:

答问题啊。。。。。。。。。。呵呵。。。

我地斗喊答案,好爽架。。。。。。。。 [s:2]

仲念住系鼻鼾声。。。。 [s:22] [s:22]

引用第2267楼jollygoh2007-03-09 09:53 AM发表的:

仲念住系鼻鼾声。。。。 [s:22] [s:22]

我无甘惊。。。。。。。。。。。。呵呵。。。。。。。。。

快快来support一下

https://perak.org/t/ah-shyeks-怎么啦-跑了/40278/13

就来三点。。。饮左茶,训唔觉。。。。。。。。 [s:4]

got somethings haven do cant sleep lo , n do jor very very good sleep de loh !
make life!!!

昨晚的一点同屋的在玩21点。。。吵到我不能睡,臭蚊子又烦我。。。。。。。

虽然未到1点,但因为我要训咯。。。
所以提早来顶贴。。。。 [s:2] [s:2]

。。
可能。。
太早。。
或。。
想些无聊的东西哦。。
。。。。

引用第2273楼jollygoh2007-03-19 11:01 PM发表的:
虽然未到1点,但因为我要训咯。。。
所以提早来顶贴。。。。 [s:2] [s:2]

嘿嘿,又1点咯。。。。 [s:22]

仲未1点,但我又要训咯。。。。

大多数在睡觉 不然就在和朋友信息中

就来1点咯。。。。 [s:2] [s:2]

12点半。。。。
晚餐食左螃蟹。。。。好jiak ~~~~~~~~ [s:2]
不过以后都唔要食啦。。。。。。。。。 [s:2]

唔经唔觉原来已经3点几。。。。
都系去训咯。。。。。

翻旧帖系死罪~!! [s:7] [s:7]

引用第2281楼神仔2007-03-27 03:33 PM发表的:
翻旧帖系死罪~!! [s:7] [s:7]

有几旧leh。。。??

引用第2282楼jollygoh2007-03-27 03:35 PM发表的:

有几旧leh。。。??

係咯,有几旧咧? [s:22]