我系新手阿Paul哦~~~~

welcome!!!
nice 2 meet u!!!

你好!!我叫小叶子!!欢迎你的加入!!!

欢迎欢迎你。要多多上来哦!

[b]下面是引用paultan00于2006-04-23 04:33 PM发表的我系新手阿Paul哦~~~~:[/b]
HIHI 大家好!!!! 小弟姓陈,名其游。但系人人都叫我阿Paul。千祈唔好叫我保罗啊!! 我都系有广东话介绍自己比较好D,甘就感觉上比较亲切D。。。。。。 哈哈哈!!!!我今年27岁咯。。。好老呵?! 但系我米同你地一样。。言行举止同埋个样都一样甘后生。。。。haizzzzzz~~~~~

讲起兴趣呢~~~~~ 我好中意好网络游戏架(所以我会响线上游戏区度见到我留言架) !!! 仲中意玩电脑啦!! 又中意玩下吉他仔 (旧时我系乐队中既吉他手黎架)。 无打band好耐噜。。好怀念一起打band 既日子啊!

目前近况就更系工作啦!!! 27岁咯~~~ 唔通系无业流氓咩!!!你都傻既!!仲未同你地讲我住巴占添~~ haizzz~~ 我米响巴占既一间眼镜铺度做工咯。。。哎啊!!顺便打埋广告啦!!! 间铺名系Sight Optical (视力眼镜)。得闲黎帮衬下我啦!!!近排生意好差啊!!!

哈,我知道你是誰了~~~
想不到在這裡可以看到你…
我們嘛…
可以說是校友來的…
哈哈哈哈…
你以前在九洞那見學校讀…
你打band我也看過…
學校有史以來第一次…

welcome to perak forum.

欢迎你到霹雳论坛…

下面是引用逍遙谷主于2006-04-25 02:09 AM发表的:

你是。。。。。。。。。。。。。邊个啊???? 乜水啊????????呵呵呵呵呵呵

哈哈~很可爱的自我介绍!
嗨!你好!我是琳琳

下面是引用琳琳于2006-04-25 03:57 PM发表的:
哈哈~很可爱的自我介绍!
嗨!你好!我是琳琳

你好啊!!!琳琳… 好可愛既名啊!!!
[s:5] [s:5] [s:5] [s:5] [s:5] [s:5]

下面是引用jennifer于2006-04-25 08:42 PM发表的:

你好啊!!!琳琳… 好可愛既名啊!!!
[s:5] [s:5] [s:5] [s:5] [s:5] [s:5]

唉啊!!!! 用錯左同事既用戶名添!!! haizzzzzzzzz~~~~~~

下面是引用paultan00于2006-04-25 08:44 PM发表的:

唉啊!!!! 用錯左同事既用戶名添!!! haizzzzzzzzz~~~~~~

hahahahaha…stupid paul paul…hahahahahaha
[s:1] [s:2] [s:2] [s:2] [s:2] [s:2]

欢迎~我都是新手哦

下面是引用粒粒于2006-04-25 10:05 PM发表的:
欢迎~我都是新手哦

甘就大家一齊黎交流交流下啦

欢迎你paul!!
你也是怡保人吗??

你好~~~

下面是引用h2o于2006-04-26 04:52 AM发表的:
欢迎你paul!!
你也是怡保人吗??

唔系啊!! 我姓怡,名保人。。。。。。。。。。>"<

下面是引用bee2507于2006-04-26 07:22 AM发表的:
你好~~~

你好啊!!!!!! 阿bee仔~~~~~~~~~~~~~

welcome…

下面是引用serene于2006-04-26 01:41 PM发表的:
welcome…

all just say welcome only >"<

PAUL哥哥是我舅舅的老死来得。。哈哈。。不过没想到原来你比肥舅大的啊!!!哈哈。。。他们打BAND很型的!!!