~贞子的“行”山日记~

唔知有唔有出賣我呢… [s:29] [s:29]

引用第20楼lalachow2006-08-13 11:59 AM发表的“”:
唔知有唔有出賣我呢… [s:29] [s:29]

点敢出卖你啊??
唔惊被你砍咩~~~

引用第21楼贞子2006-08-13 12:01 PM发表的“”:

点敢出卖你啊??
唔惊被你砍咩~~~

我又唔係深哥…(斧頭幫大佬) [s:27] [s:27] [s:27]

引用第17楼贞子2006-08-13 11:53 AM发表的“”:

eh。。。都好喔。。。
帮我挡左一半去就最好啦。。。

冇解0既…驚"貞子"囉…哈哈…講笑J…
照相的位置來0弟…
如果企過D你個邊…
就檔左lala囉…

这次很热闹哦。。。

[s:5] [s:5] i saw sexy pic…:stuck_out_tongue:

引用第25楼ipoh2006-08-13 12:30 PM发表的“”:
[s:5] [s:5] i saw sexy pic…:stuck_out_tongue:

你也想太多了吧!!!!!!!!

引用第22楼lalachow2006-08-13 12:06 PM发表的“”:

我唔係深哥…(斧頭幫大佬) [s:27] [s:27] [s:27]

么一定要系深哥才可以砍人的????

引用第23楼vicom2006-08-13 12:07 PM发表的“”:

冇解0既…驚"貞子"囉…哈哈…講笑J…

。。哦。。。。原来你都。。。。。。
企左又挡人,企右又挡人。,。。。。
甘。。。。。。。。
企后面~~~咔卡咔咔~

引用第27楼贞子2006-08-13 01:00 PM发表的“”:

么一定要系深哥才可以砍人的????

不一定o的…都可以用Shotgun射飛人o的… (老大…請你…放了我吧…)上海妹的用詞(被射到飛起那個)[s:22] [s:22] [s:22]

wah… so syok oh… i wan join nia…

引用第29楼lalachow2006-08-13 01:12 PM发表的“”:

不一定o的…都可以用Shotgun射飛人o的… (老大…請你…放了我吧…)上海妹的用詞(被射到飛起那個)[s:22] [s:22] [s:22]

顶。。。你究竟在讲点么野啦~~~

你点样将人射到飞起?

引用第30楼hak^tan^tou2006-08-13 01:12 PM发表的“”:
wah… so syok oh… i wan join nia…

来啦来啦~~
无任欢迎~~
你几远来都欢迎你的啊~~~来来~

引用第31楼贞子2006-08-13 01:28 PM发表的“”:

顶。。。你究竟在讲点么野啦~~~

傻啦嫂…我都唔殺女人o的…BANG !!! [s:27] [s:27] [s:28] [s:28]

引用第33楼lalachow2006-08-13 01:32 PM发表的“”:

傻啦嫂…我都唔殺女人o的…BANG !!! [s:27] [s:27] [s:28] [s:28]

顶。。。。。

心情唔好。。暂时唔同你玩。。。

部分内容设定了隐藏,需要回复后才能看到

引用第34楼贞子2006-08-13 01:34 PM发表的“”:

顶。。。。。

心情不好?為什麼今天看到你和3位美女吃完東西,又去一家店(好像買東西)
[s:5]

原來大合照最下面的左邊4位帥男美女是一伙的…
哈哈…下山看到他們在看猴子…哇卡卡 [s:22]

哦~~ 真快哦!!! 我要大合照~~~

引用第33楼lalachow2006-08-13 01:32 PM发表的“”:

傻啦嫂…???傻啦嫂=傻啦(啦啦周)嫂…
哇…卡卡卡卡卡 [s:22]