~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

日期:2006年12月30日(星期六)
时间:8:30pm
地点:怡保花园东区 OLD TOWN KOPITIAM(TESCO后面)
联络:胡智贤 016-5588865

我们在2006年的最后OLD TOWN KOPITIAM聚会!期待你的出席哦!

~happy 2007~

Part.11 --Shuttle 8の打到翻桌吓坏血尸suess!!!–

昨日我載血尸去凉风倒数后跟住去shuttle 8狂迎…
我地站到aien他地张桌度跳舞,当我地跳到有瘾个阵时无端端有条粉肠走埋黎…好像
欠人钱咁"肯"鸡咁样…然后又有班友冲上黎捉住他…???
哦!!!原来他地打紧架!!跟住条粉肠撞到我地张桌~~~

“碰~乒乓!!!”

死了…条粉肠撞翻我地张桌,仲在我地面前!!!我地D酒全部跌爆哂!!
仲整到个地下满地玻璃碎!!!当时他地既打鬥仲未结束…!!!
我地就快D闪左俾他地打生打死…我就快快睇下血尸係边度…
好才血尸惊到快快走到我后边躲住…跟住他地打到落Disco左…
我地就快快走去出边睇下脚有踩到玻璃碎无…

Love…candy中招左…他既鞋同脚有玻璃碎残留…
aien就快快去拿水黎帮他清洗,好才冇时…血尸都冇时…不过俾吓坏了…

我同五月雪就俾个D碑酒淋到中左个D碑酒水…
五月雪既衣裤都湿哂…以我既衣只不过係湿左少少jek…

我地D瘾当时完全冇哂左…经过打掃后冇几久我地又入返去了…
在入边唔够半粒钟…我地D瘾真係返唔到黎左…刚巧aien話俾我地
听有哀友要黎左,所以我地就各自走返屋企了… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

啦啦你唔问人家系边度既?

引用第963楼john7905152007-01-01 03:59 PM发表的“”:
啦啦你唔问人家系边度既?

关我咩事啊…?!!他地每人拿酒瓶要"爆缸"条粉肠叻~~~!!!

那時候我在外面陪朋友等他哥哥來。。所以我沒有在裏面我不知道哦

引用第965楼巫婆仔2007-01-01 04:05 PM发表的“”:
那時候我在外面陪朋友等他哥哥來。。所以我沒有在裏面我不知道哦

仲有几只仲未开架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:18] [s:18]

引用第964楼lalachow2007-01-01 04:03 PM发表的“”:

关我咩事啊…?!!他地每人拿酒瓶要"爆缸"条粉肠叻~~~!!!

你无去帮手咩?

引用第967楼john7905152007-01-01 04:13 PM发表的“”:

你无去帮手咩?

走都唔走都唔扔切啊…仲帮手…由得他地打死他啦… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

好彩你响度,suess先无事。。。

引用第966楼lalachow2007-01-01 04:09 PM发表的“”:

仲有几只仲未开架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:18] [s:18]

色酒哦?的确很浪费~不过我觉得很幸运勒那时候我不在里面~

引用第969楼john7905152007-01-01 04:17 PM发表的“”:
好彩你响度,suess先无事。。。

係啦~~!!!几危险啊!!!场面又紧张起黎左…!!! [s:29] [s:29]

啦啦英雄救美。。。大家请鼓掌!!!

引用第972楼john7905152007-01-01 04:21 PM发表的“”:
啦啦英雄救美。。。大家请鼓掌!!!

多谢~多谢~~!!!cek…!!!係人都念到既啦~~!!! [s:29] [s:29]

引用第962楼lalachow2007-01-01 03:50 PM发表的“”:
Part.11 --Shuttle 8の打到翻桌吓坏血尸suess!!!–

昨日我載血尸去凉风倒数后跟住去shuttle 8狂迎…
我地站到aien他地张桌度跳舞,当我地跳到有瘾个阵时无端端有条粉肠走埋黎…好像
欠人钱咁"肯"鸡咁样…然后又有班友冲上黎捉住他…???

yo~
昨晚我都浮浮的。。
桌子掉下来我才知道@@
好险隔壁的suess没事而已
因为全部玻璃碎在我前面而已=.=

谁叫那个马来人去揸别人的波波,dei打得!不过我们那台倒霉而已~

引用第975楼巫婆仔2007-01-01 04:34 PM发表的“”:
谁叫那个马来人去揸别人的波波,dei打得!不过我们那台倒霉而已~

…个条粉肠係唐人黎架喚…你睇既係第幾場架啊…有第6~8场咁多哦… [s:29] [s:29]

好彩我无去。。。

引用第976楼lalachow2007-01-01 04:37 PM发表的“”:

…个条粉肠係唐人黎架喚…你睇既係第幾場架啊…有第6~8场咁多哦… [s:29] [s:29]

他们说是马来人哦~~~~~~~关于我们台的那个~

引用第977楼john7905152007-01-01 04:38 PM发表的“”:
好彩我无去。。。

我地入到去都未够5分钟就黎了… [s:29] [s:29]