啦啦艺术工作室の追加新作品"hip hop"

我也來玩玩…真的是我做哦… [s:2] [s:2] [s:2]

哦!你在玩什么呢?

加上你的签名啊。。。

不错喔。。。

不错不错~签名好美呢。。怎么弄的?

自己decorate的????

我喜欢你的签名
如果不用shuvit logo用自己画的会更好

为什么旁边多了一个人? [s:29]

引用第3楼贞子2006-10-10 10:48 PM发表的“”:
不错不错~签名好美呢。。怎么弄的?

自己decorate的????

It’s is HIP HOP签名…ok…?!! [s:2] [s:2] [s:2]

引用第6楼lalachow2006-10-11 08:09 PM发表的“”:

It’s is HIP HOP签名…ok…?!! [s:2] [s:2] [s:2]

吓米是hip hop签名?

不明白。。。

哈哈。。多了ah haw。

这张是沒時间做到一半放了上去…
还很假…等我有時间再Edit去… [s:29] [s:29]

拉拉。。。。脸能向前面看吗???

引用第10楼k.h2006-12-05 02:48 AM发表的“”:
拉拉。。。。脸能向前面看吗???

唔知叻…要找下~~~~~ [s:29] [s:29]

很不错哦!!
真的很厉害哦!!

得闲冇野做…
如果係Penang区或KL区金三角一带有睇过依D字既人唔需要惊青…
因为係我字笔黎架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:25]

引用第13楼lalachow2007-02-05 07:20 AM发表的:
得闲冇野做…
如果係Penang区或KL区金三角一带有睇过依D字既人唔需要惊青…
因为係我字笔黎架… [s:29] [s:29] [s:28] [s:25]

点解个度有你的字笔???

引用第14楼suess2007-02-05 07:47 AM发表的:

点解个度有你的字笔???

我只係想留念"到此一游"既意思jek~~~

lala new G-Pen Magic…