神啊......你載埋我去北海做咩....

那天我大表哥叫我一起去做兄弟去北海接新娘,但係我沒車…點去啊…
我大表哥講沒問題…點知…點知…!!!
一大班哈利族(18架19個人)來了等候大表哥一起去接新娘…我大表哥話要坐BMW520i定哈利啊…?!!
我本來想坐寶馬架…點知他細佬(做伴郎)坐左…我為有坐哈利噢…
出發時…我竟然沒帶相機出…(我姐拿了拍照…)
喂,老友…你地快唔快架…?!!
我地駕車好慢 Jek…
好啊…就你依架啦…
出發了…在江沙去到了Highway就變了烈火戰車…
18架分開成9架9架俾寶馬走在中間整條路就來霸哂咁…時速…?!!
17?km/j飛馳
嚇得我啊…好多車都望住我地架…几魚啊…
[s:27] [s:27] [s:28] [s:28] [s:29] [s:29]

wah~~~~~ gam 型啊~ [s:22] [s:22] [s:22]

so cool woh…

引用第0楼lalachow2006-10-30 06:42 PM发表的“神啊…你載埋我去北海做咩…”:
那天我大表哥叫我一起去做兄弟去北海接新娘,但係我沒車…點去啊…
我大表哥講沒問題…點知…點知…!!!
一大班哈利族(18架19個人)來了等候大表哥一起去接新娘…我大表哥話要坐BMW520i定哈利啊…?!!
我本來想坐寶馬架…點知他細佬(做伴郎)坐左…我為有坐哈利噢…
出發時…我竟然沒帶相機出…(我姐拿了拍照…)

DSC03424 copy.jpg

引用第3楼lalachow2006-10-30 06:46 PM发表的“”:

哈哈!其中一辆还以为是警察的。:)

好型的机车哦。。。

哇。。。好型!!!我又要坐。。。

lala。。。你不要假假啦。。。你会怕么。。。

引用第7楼pikkie2006-10-30 07:52 PM发表的“”:
哇。。。好型!!!我又要坐。。。

lala。。。你不要假假啦。。。你会怕么。。。

係車就唔怕啦…又沒Jacket…一把風撞過來… [s:27] [s:27] [s:28] [s:28] [s:29] [s:29]

wahhh, careful oh…

啦啦你又说有Harley geh, 都没看到。。

连 Goldwing 都没架。。

作死,有骗我 [s:25]

引用第10楼qboy2006-10-31 08:58 AM发表的“”:
啦啦你又说有Harley geh, 都没看到。。

连 Goldwing 都没架。。

作死,有骗我 [s:25]

我擋你啊…咁大架哈利都見唔到… [s:29] [s:29]
Goldwing=金翼…?!!
有…到我地返去江沙時有几架留在新娘既屋企所以拍唔到… [s:29] [s:29]

引用第11楼lalachow2006-10-31 06:01 PM发表的“”:

我擋你啊…咁大架哈利都見唔到… [s:29] [s:29]
Goldwing=金翼…?!!
有…到我地返去江沙時有几架留在新娘既屋企所以拍唔到… [s:29] [s:29]

我真是看不到啊。。

在帖给我看。。

你都没有写明那架是harley [s:29]

引用第12楼qboy2006-10-31 06:04 PM发表的“”:

我真是看不到啊。。

在帖给我看。。

我當係樂哈利架啦… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第13楼lalachow2006-10-31 06:08 PM发表的“”:

我當係樂哈利架啦… [s:29] [s:29] [s:29]

给你吹张。。。 没有 harley 就别说有 harley 啦。。。

harley 根 honda, suzuki 的 cup 数不同 [s:29]

bomba car…也有!!!

给你吹涨!!harley就没有!!

爷爷那年代的motor就大把 [s:22] [s:22] [s:22]

啦啦。。。究竟知乜系harley无。。。??

=.=…好看吗?

bro ther where got harley davidson oh … wat this u think call harley ar …
kawasaki , yahama virrago , jaguah , honda 750, and honda 500

tai lor not harley la … only a big bike only…

go read some or more motorcycle magazine ma… go indian shop got alot cheap cheap 1 RM2.oo also got