这个月有PC fair哦。。。

引用第59楼jollygoh于2007-04-14 10:14 PM发表的 :

迟下就会觉得唔够啦。。。
我以前都系80G。。。

我有定期大扫除嘅,如果唔係有1TB 都唔够装。。。

引用第50楼ckwoo于2007-04-14 03:33 PM发表的 :

没车!!踩脚车载我去都可以的[s:22][s:22][s:22]

脚车?我唔识踩。。。[s:29]

引用第60楼sam于2007-04-14 10:21 PM发表的 :

我有定期大扫除嘅,如果唔係有1TB 都唔够装。。。

大扫除都扫唔完哦。。。。。[s:21]

引用第62楼jollygoh于2007-04-14 10:25 PM发表的 :

大扫除都扫唔完哦。。。。。[s:21]

旧嘅嘢就Delete 佐佢啦。。。[s:22]

引用第63楼sam于2007-04-15 12:32 AM发表的 :

旧嘅嘢就Delete 佐佢啦。。。[s:22]

好多唔舍得洗噢....

引用第64楼jollygoh于2007-04-15 12:33 AM发表的 :

好多唔舍得洗噢....

烧落D CD&DVD度咯。。。。

引用第65楼sam于2007-04-15 12:41 AM发表的 :

烧落D CD&DVD度咯。。。。

好易坏的。。。。[s:21]

引用第66楼jollygoh于2007-04-15 12:50 AM发表的 :

好易坏的。。。。[s:21]

慢慢录嘛。。。快快录唔好嘅。。。

引用第67楼sam于2007-04-15 01:00 AM发表的 :

慢慢录嘛。。。快快录唔好嘅。。。

都系无甘好的。。。。
除非只系backup。。。

你们去了pcfair 有zomok收获吗??

引用第69楼ckwoo于2007-04-15 04:32 PM发表的 :
你们去了pcfair 有zomok收获吗??

乜都无买。。。。无钱。。。。[s:21]

這次我也還了很多東西
notebook cool pad
super multi DVD Rewrite
4GB pendrive還沒買~~

引用第71楼cheemeng2003于2007-04-15 08:59 PM发表的 :
這次我也還了很多東西
notebook cool pad
super multi DVD Rewrite
4GB pendrive還沒買~~

super multi DVD Rewrite。。。??
desktop or laptop…??

引用第72楼jollygoh于2007-04-15 09:05 PM发表的 :

super multi DVD Rewrite。。。??

desktop的~~~
我的laptop入厰一個星期了,還沒出來!!!!

PC FAIR终于结束咯~!!!!
我又恢复自由身咯~^^

你今天真的是很忙啊!!

哈哈。。。 今天见到海角,angeline和五月雪
今天被angeline逼我帮她签了maxis 的broadband。。。

引用第75楼斌仔于2007-04-15 22:54发表的 :
你今天真的是很忙啊!!

不好意思咯。。。
我也不想的。。。
今天太多人了。。
到晚上就没有那么多了。。。

引用第76楼斌仔于2007-04-15 22:57发表的 :
哈哈。。。 今天见到海角,angeline和五月雪
今天被angeline逼我帮她签了maxis 的broadband。。。

你要感谢我没有逼你买MP3哦~~
呵呵

引用第78楼vickyongsf于2007-04-15 23:01发表的 :

你要感谢我没有逼你买MP3哦~~
呵呵

你不得空而已。。。别说到那么好。。。什么时候得空出来喝茶?? 你住哪里的?