2月18日 大年初一 晚上九点 新年的活动。。。 圆满结束!

引用第31楼john7905152007-02-04 07:44 PM发表的:

老实说,我到现在还不知道怎样可以变肥。。。

怕变肥的人可以选择喝水,输了喝一杯。。。

喝shandy [s:22] [s:22]

细路仔唔可以饮啤酒。。。。。。。

引用第40楼suess2007-02-04 08:36 PM发表的:

喝shandy [s:22] [s:22]

细路仔唔可以饮啤酒。。。。。。。

这样玩也不错嘛。。。

引用第41楼john7905152007-02-04 08:37 PM发表的:

这样玩也不错嘛。。。

阿MOK甘多茶,饮茶咪得咯。。。。 [s:2]

引用第42楼jollygoh2007-02-04 08:51 PM发表的:

阿mok得闲睬你,人家游干水游到你系边个都唔知。。。 [s:2]

引用第43楼john7905152007-02-04 09:03 PM发表的:

阿mok得闲睬你,人家游干水游到你系边个都唔知。。。 [s:2]

甘咪自己去抄咯。。。。 [s:2]

引用第44楼jollygoh2007-02-04 09:06 PM发表的:

甘咪自己去抄咯。。。。 [s:2]

你抄人家既宝贝?因住人家赶你出去。。。

引用第45楼john7905152007-02-04 09:15 PM发表的:

你抄人家既宝贝?因住人家赶你出去。。。

静鸡鸡去抄咯。。。。 [s:2] [s:2]

引用第46楼jollygoh2007-02-04 09:23 PM发表的:

静鸡鸡去抄咯。。。。 [s:2] [s:2]

你当人家唔知或系当人家无到哦?

引用第47楼john7905152007-02-04 09:28 PM发表的:

你当人家唔知或系当人家无到哦?

佢游紧水唔会发觉geh。。。。 [s:2]

引用第48楼jollygoh2007-02-04 09:32 PM发表的:

你以为人家会甘蒙无?

引用第49楼john7905152007-02-04 09:40 PM发表的:

你以为人家会甘蒙无?

试下咪知会唔会咯。。。。 [s:22]

我要玩!!!但系,吾玩钱的。。。德无??=x

引用第51楼靓女慧2007-02-04 10:07 PM发表的:

甘你去揾D唔玩钱的kaki来玩咯。。。。 [s:2] [s:2]

引用第26楼nokia66802007-02-04 07:28 PM发表的:
那真的要问问啊!
你们打几大呢??
我很水皮的

至少五十仙一番!吃出爆十块二十块!

引用第53楼wan_hoe2007-02-05 12:20 AM发表的:

至少五十仙一番!吃出爆十块二十块!

哇!!我念住细细地1钱1番。。。。 [s:21]

引用第42楼jollygoh2007-02-04 08:51 PM发表的:

可以的!冲泡大大壶的!等您们慢慢一杯杯倒来喝!

引用第43楼john7905152007-02-04 09:03 PM发表的:

哈哈!对哦!我要专心的游,要不然等下沉水!

引用第48楼jollygoh2007-02-04 09:32 PM发表的:

喂!您当我流的啊?

引用第51楼靓女慧2007-02-04 10:07 PM发表的:

吾德!

一定要钱!不玩钱,您是不会专心游的!

钱!钱!钱!

引用第57楼wan_hoe2007-02-05 12:29 AM发表的:

喂!您当我流的啊?

吓。。。D茶系你流ka。。。?? [s:8]