2月18日 大年初一 晚上九点 新年的活动。。。 圆满结束!

引用第54楼jollygoh2007-02-05 12:21 AM发表的:

哇!!我念住细细地1钱1番。。。。 [s:21]

同你游不就1钱1番喽!

同他游,当然要5钱啦!他酱有!

引用第60楼wan_hoe2007-02-05 12:31 AM发表的:

同你游不就1钱1番喽!

同他游,当然要5钱啦!他酱有!

你又知佢有。。。??

我不会玩勒。。学了好久。。。

引用第61楼jollygoh2007-02-05 12:38 AM发表的:

你又知佢有。。。??

当然啦!

人家在眼镜店工作的!

我帮过眼睛店做数,我当然懂啦!

引用第62楼appleface2007-02-05 12:50 AM发表的:

妹!我来教你!你要吗?

等你来KL以后!

引用第62楼appleface2007-02-05 12:50 AM发表的:

有钱玩就得kala。。。。 [s:2]

我识玩不过唔识计番。。。亦都唔识点样先叫大三元大西喜之类既,参唔参得先? [s:22]
有无人锄D架?锄D就无问题。 [s:22]

引用第66楼神仔2007-02-05 03:17 AM发表的:
我识玩不过唔识计番。。。亦都唔识点样先叫大三元大西喜之类既,参唔参得先? [s:22]

唔识无相干,最紧要识俾钱。。。 [s:2]

引用第67楼jollygoh2007-02-05 04:32 AM发表的:

唔识无相干,最紧要识俾钱。。。 [s:2]

奸残。。。。。。。。。。 [s:22] [s:22]

1角1番,赞成。。。。。。。。。。

引用第66楼神仔2007-02-05 03:17 AM发表的:

只要会就可以了!

放心吧!绝对有很多人很乐意的帮您看看番的!

最重要是您有钱给!

引用第51楼靓女慧2007-02-04 10:07 PM发表的:
我要玩!!!但系,吾玩钱的。。。德无??=x

我都系唔玩钱既,我陪你玩。。。 [s:5]

引用第9楼xiao_x2007-02-04 11:17 AM发表的:
等阵新年流流被警察抓去mata 寮剃光头你就知 [s:29] [s:29] [s:22]

哈哈。。。那我们就可以成立一个光头党。。。哈哈哈。。。好玩。 [s:2]

游戏之神竟然话自己唔识?

扮猪食老虎?

jolly。。。小心人家告你聚赌。。。非法的。你还这样高调。。。。会不会有人去告发?? [s:8]

引用第71楼hiddendust2007-02-05 08:37 AM发表的:

哈哈。。。那我们就可以成立一个光头党。。。哈哈哈。。。好玩。 [s:2]

喂!飞机友!

引用第72楼john7905152007-02-05 08:38 AM发表的:

游戏之神竟然话自己唔识?

扮猪食老虎?

哈哈!有可能哦!

我们可要小心了!

我要玩… 三人的.

一钱一翻的…

可能会带一到两个朋友来.

你们去哪里啊????

引用第77楼dreamhaw2007-02-05 09:53 AM发表的:
你们去哪里啊????

在商量着,有什么好的建议?

我又要玩。。3 kaki。。欢迎我吗??响边个屋企??