~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

为什么练他的歌啊??? [s:29]

有竞战性嘛~~~~~~~~ [s:2]

唔讲了…又要返工了~~~~~~~~ [s:18] [s:18] [s:18]

哈哈。。。我看别有用意。。。 [s:22]

引用第364楼hiddendust2006-11-17 01:34 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:

他想驻唱? [s:16]

[推荐MV] -- 怎么办~ SHE~

有新歌咯~!!

来看MV
https://perak.org/t/推荐mv-怎么办~-she~/66408/1

引用第364楼hiddendust2006-11-17 01:34 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:

我也那么想哦~! [s:16] [s:22]

侧田上身啊?哈哈! [s:22]

有火~变死火~~ [s:29]

啊哈哈!唱到声都沙埋。。梗系死火啦~哈哈!

好咯~~我也要回家去再併过~!!!

各位明天见~

点解咁讲啊…?!!唔同你地又想…(再讲我X臭架~~~~) [s:29] [s:29]
我只係会唱侧田既歌 Jek嘛…你地都知架~~~~~~~ [s:18] [s:18] [s:18]

引用第365楼=ee=2006-11-17 01:38 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

他想驻唱? [s:16]

讲真…我真係想独唱架~~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

引用第368楼-sandy-2006-11-17 04:02 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
侧田上身啊?哈哈! [s:22]

如果真係侧田上身架話…
我希望醒返黎個時候唔会脫发了~~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:22] [s:22]

引用第369楼dreamhaw2006-11-17 04:03 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
有火~变死火~~ [s:29]

其实仲有唱几其他首都係侧田既歌…
不过我都係对:KONG , 情歌(少少Feel) , 有火 , 好人(有改或冇改良版本) , Erica
有Feel Jek 嘛~~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

引用第370楼-sandy-2006-11-17 04:06 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
啊哈哈!唱到声都沙埋。。梗系死火啦~哈哈!

我依家救紧火啊…又喝苹果醋 , 又喝枇杷膏~~~~~~~~~ [s:28] [s:28]

引用第376楼lalachow2006-11-17 07:21 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

我依家救紧火啊…又喝苹果醋 , 又喝枇杷膏~~~~~~~~~ [s:28] [s:28]

乱吃药。。。小心失声。哈哈哈。。。。勉强没幸福。 [s:2]

[b]引用第377楼hiddendust2006-11-17 11:19 PM发表的“Re:Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声住盵/b]:

乱吃药。。。小心失声。哈哈哈。。。。勉强没幸福。 [s:2]

勉强没幸福…?!!即係咩意思啊~~~~~~~?!! [s:29] [s:29]
唔会失声咁严重係嘛~~~~~?!! [s:28] [s:28]

我姐从黎都沒赞过我唱歌叻架~~~几爽啊 [s:2] [s:2] [s:2]

引用第375楼lalachow2006-11-17 07:19 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

其实仲有唱几其他首都係侧田既歌…
不过我都係对:KONG , 情歌(少少Feel) , 有火 , 好人(有改或冇改良版本) , Erica
有Feel Jek 嘛~~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

情歌(少少Feel)~!! 你还没感受过那样的路程哦~!! [s:22]