~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

我第一次開店 Jek…唔蝦我啊…

Part.1 --我被人對…–

今日真系"黑仔"…我去街買牒時去到富山附近找位Parking…點知沒位,沒机啦…為有坐在車度等位哦…
點知一條"LAN慘"坐著輛大車(4x4ford)去吃點心,唔知係沒條友既的家人下了車沒關門,條友沒發覺到就去找位,我看后鏡看到他走埋來,我就死猛"變"他,他竟然"變"返我噢!!!然后起個埋來…
BOOM…!!!一聲…
我后面角頭撞花左…
我又"變"返他,他聽到聲就停在我車邊然后…他竟然手指指罵"你老X87245jrhjdkerikXX"然后走左…

我想追都追唔到…死了…又要破財了…慘… [s:27] [s:27] [s:28] [s:28] [s:29] [s:29] [s:18] [s:18]

同我認住依個車牌…
A?? 368
藍色4x4 Ford [s:20] [s:20] [s:20] [s:20] [s:20]

过去故仔:-
Part.1 --我被人對…-- 第一页,第一楼
part.2–叫我車手樂!!!-- 第4页,第75楼
part.3–我係哈利族!!!-- 第9页,第171楼
Part.4–我俾你害死了…-- 第13页,第245楼 Part.5–千辛万苦才找你"Close To You"-- 第14页,第278楼
Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!-- 第19页,第360楼
Part.7–~开心家乐仔~-- 第22页,第430楼
Part.8–~我係电玩傻佬!!~-- 第32页,第633楼
Part.9–~永別了,佳能猪快(Canon P.S G5)!!!~-- 第35页,第693楼
Part.10 --救命啊~~~~!!!我生智慧牙啊~~!!!-- 第48页,第943楼
Part.11 --Shuttle 8の打到翻桌吓坏血尸suess!!!-- 第49页,第962楼

最新~~!!追加故仔:-
Part.12–从新接受新工作,新考验…–

你都几滞哦。。。

祝你好运~~

你的华语是谁教你的。。。。。。

引用第3楼小羊2006-10-22 05:40 PM发表的“”:
你的华语是谁教你的。。。。。。

有時我仲意用廣東話既…都有時會用返華語既…
有咩時…我華語不好嗎…?!!

引用第1楼john7905152006-10-22 04:44 PM发表的“”:
你都几滞哦。。。

奇係奇怪做咩條友會倬返轉來罵我… [s:19] [s:19] [s:19]

引用第5楼lalachow2006-10-23 01:14 AM发表的“”:

奇係奇怪做咩條友會倬返轉來罵我… [s:19] [s:19] [s:19]

扮大聲嚇嚇你lo…

引用第6楼bee25072006-10-23 01:22 AM发表的“”:

扮大聲嚇嚇你lo…

仲手指指咁刺我啊… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第2楼ice-girl2006-10-22 04:56 PM发表的“”:
祝你好运~~

點解咁講叻…?!!係沒安為我啊…
沒野啊…撞到花左少少 J …唔比起年初九個時候…

有去投注无。。。??

引用第9楼jollygoh2006-10-23 01:39 AM发表的“”:
有去投注无。。。??

你係話對方架車定我架車先…?!! [s:29] [s:29] [s:29]

大家在谈什么?? [s:22]

哇。。。你酱的样都被人欺负???这什么世界???

引用第12楼pikkie2006-10-23 01:45 AM发表的“”:
哇。。。你酱的样都被人欺负???这什么世界???

有時D野係避免唔到架…
依0…?!!沒住先…我好惡咩…?!! [s:27] [s:27] [s:28] [s:28] [s:29] [s:29]

引用第13楼lalachow2006-10-23 01:47 AM发表的“”:

有時D野係避免唔到架…
依0…?!!沒住先…我好惡咩…?!! [s:27] [s:27] [s:28] [s:28] [s:29] [s:29]

你都很自然的回复我。。。你自己讲咯。。。

引用第14楼pikkie2006-10-23 01:52 AM发表的“”:

你都很自然的回复我。。。你自己讲咯。。。

我好善良可愛架…(噴水) [s:29] [s:29]

引用第15楼lalachow2006-10-23 01:56 AM发表的“”:

我好善良可愛架…(噴水) [s:29] [s:29]

看看有没有人支持你咯。。。

引用第16楼pikkie2006-10-23 02:02 AM发表的“”:

看看有没有人支持你咯。。。

我念我今日又發姣了… [s:15] [s:15] [s:15]

引用第17楼lalachow2006-10-23 02:03 AM发表的“”:

我念我今日又發姣了… [s:15] [s:15] [s:15]

发姣???不明白。。。

引用第18楼pikkie2006-10-23 02:15 AM发表的“”:

发姣???不明白。。。

我成日都係咁講… [s:29] [s:29] [s:29]