~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

你地唔使训啊。。。?? [s:25]

你够唔睡哦…

第一次来这里留言… 么这么黑仔啊???

车要弄很多钱吗???

哇佬。。有人新点开张咧。。。。。

么甘阴公,俾人刮花架车啊? [s:22] [s:16]

好伤啊 ? 架车。。。

早安阿~你們都工作嗎?

今天很懶惰做工咧哈哈!!慘~

引用第22楼esther2006-10-23 09:23 AM发表的“”:
第一次来这里留言… 么这么黑仔啊???

车要弄很多钱吗???

我沒理它了…因為我要從新包裝… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第23楼贞子2006-10-23 09:38 AM发表的“”:
哇佬。。有人新点开张咧。。。。。

么甘阴公,俾人刮花架车啊? [s:22] [s:16]

好伤啊 ? 架车。。。

我係俾人撞花,唔係俾人刮花…

引用第24楼eskimo2006-10-23 09:45 AM发表的“”:
早安阿~你們都工作嗎?

今天很懶惰做工咧哈哈!!慘~

嘻嘻嘻…今日唔用返工… [s:22] [s:22] [s:22]

引用第27楼lalachow2006-10-23 09:50 AM发表的“”:

嘻嘻嘻…今日唔用返工… [s:22] [s:22] [s:22]

唔用返工这么好???

我都系~~~~ 所以在屋企很闲!!!

今天有什么节目啊???

引用第28楼esther2006-10-23 09:55 AM发表的“”:

唔用返工这么好???

我都系~~~~ 所以在屋企很闲!!!

我今日要整車…然后去Tesco打救我既水晶鏈加行街街…吃埋野…返來拿車…搞掂…!!今晚我都想知有無節目啊… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第29楼lalachow2006-10-23 10:00 AM发表的“”:

我今日要整車…然后去Tesco打救我既水晶鏈加行街街…吃埋野…返來拿車…搞掂…!!今晚我都想知有無節目啊… [s:29] [s:29] [s:29]

你就好… 这么多节目…

今晚出来饮茶~~~ 要吗??

要问问其他人哦!!!

引用第30楼esther2006-10-23 10:05 AM发表的“”:

你就好… 这么多节目…

今晚出来饮茶~~~ 要吗??

大姐…整車都大把節目啊…?!!行街我講下 Jek…咁叉多人,我唔想屎彿擠屎彿,我都係去打救水晶鏈 J…有邊個去先…?

引用第31楼lalachow2006-10-23 10:08 AM发表的“”:

大姐…整車都大把節目啊…?!!行街我講下 Jek…咁叉多人,我唔想屎彿擠屎彿,我都係去打救水晶鏈 J…有邊個去先…?

我都晤知, 叫到谁就谁咯~!!!

都是提议提议下卩… 不如去唱K咯??? [s:22] [s:22] [s:22]

引用第6楼bee25072006-10-23 01:22 AM发表的“”:

扮大聲嚇嚇你lo…

有可能他係要多謝我幫他關門…

引用第32楼esther2006-10-23 10:13 AM发表的“”:

我都晤知, 叫到谁就谁咯~!!!

我唔會唱K架…今晚應該冇出去了… [s:29] [s:29] [s:29]

lalachow ,i like ur lalazai look ,hoho [s:22] [s:22]

引用第35楼xiao_x2006-10-23 10:34 AM发表的“”:
lalachow ,i like ur lalazai look ,hoho [s:22] [s:22]

J系咩啊… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第36楼lalachow2006-10-23 10:46 AM发表的“”:

J系咩啊… [s:29] [s:29] [s:29]

喜欢你的穿着打扮 [s:2] [s:22] [s:22]

引用第37楼xiao_x2006-10-23 10:49 AM发表的“”:

喜欢你的穿着打扮 [s:2] [s:22] [s:22]

哦…我系一个追寻Hip-Hop品味既人来架…!!!

引用第38楼lalachow2006-10-23 10:50 AM发表的“”:

哦…我系一个追寻Hip-Hop品味既人来架…!!!

衣物超贵~~~