~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第39楼xiao_x2006-10-23 10:52 AM发表的“”:

衣物超贵~~~

物有所值吗… [s:2] [s:2] [s:2] [s:2]

哇,你就好啦。。唔洗做。。。

我就忙到死啊~~~~

我也很忙哦。。。

你地有做咩…?!! [s:29] [s:29] [s:29]

边度好像你甘幸福啦。。我地就做到只kek甘啊。。。

唉~~~~~~~~辛苦命啊~~~~

引用第44楼贞子2006-10-24 12:26 AM发表的“”:
边度好像你甘幸福啦。。我地就做到只kek甘啊。。。

唉~~~~~~~~辛苦命啊~~~~

咁我送對kek鞋你啦… [s:22] [s:22] [s:22]

我来踩场。。。欢迎吗???

引用第45楼lalachow2006-10-24 07:05 AM发表的“”:

咁我送對kek鞋你啦… [s:22] [s:22] [s:22]

系米口既?

系就快快拿来啦。。。哇咔咔咔咔!!!

都好久没穿过kek了。。。

引用第46楼pikkie2006-10-24 04:02 PM发表的“”:
我来踩场。。。欢迎吗???

歡迎歡迎…唔破我就得既啦… [s:29] [s:29] [s:29]

引用第47楼贞子2006-10-24 08:33 PM发表的“”:

系米口既?

你夠膽要就得既啦…!!!我屋企仲有几對… [s:22] [s:22] [s:22]

呢排甘爽啊,日日都见到你。。。。 [s:22]

引用第49楼lalachow2006-10-25 08:21 PM发表的“”:

你夠膽要就得既啦…!!!我屋企仲有几對… [s:22] [s:22] [s:22]

做咩唔够胆哦?!?!?!?

引用第50楼jollygoh2006-10-25 08:30 PM发表的“”:
呢排甘爽啊,日日都见到你。。。。 [s:22]

係啊…依家個電腦係我架…我大佬…?!!你吹啊…鬼叫你打爆電腦… [s:22] [s:22] [s:22]

引用第51楼贞子2006-10-25 08:33 PM发表的“”:

做咩唔够胆哦?!?!?!?

咁你要唔要先… [s:22] [s:22] [s:22]

引用第48楼lalachow2006-10-25 08:20 PM发表的“”:

歡迎歡迎…唔破我就得既啦… [s:29] [s:29] [s:29]

唔破我就得既啦

不明白???

破你什么???破你处男身???哈哈哈!!!

引用第54楼pikkie2006-10-25 08:42 PM发表的“”:

唔破我就得既啦

不明白???

處男…?!!早就… [s:16] [s:16]

我黎踢館嘅。。。歡迎嗎? [s:22]

引用第56楼sam2006-10-25 08:44 PM发表的“”:
我黎踢館嘅。。。歡迎嗎? [s:22]

歡迎…不過點解你同pikkie同一個對白來既…?!! [s:29] [s:29]

引用第55楼lalachow2006-10-25 08:44 PM发表的“”:

處男…?!!早就… [s:16] [s:16]

哇。。。试到你了。。。

引用第57楼lalachow2006-10-25 08:49 PM发表的“”:

歡迎…不過點解你同pikkie同一個對白來既…?!! [s:29] [s:29]

我们gap咯。。。你妒嫉???