~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

嘻嘻~~~原来全部人冇嬲我都咁sanyang同锡我既
多谢
~ [s:1] [s:1] [s:1]

提早预祝大家~圣诞节快乐!

[s:22] [s:22] [s:22]

唔误会…我架车冇素…只係究研究研罷了… [s:29] [s:29] [s:29]

你爱的“哟哟”咖啡馆有promotion?

给你看看,
这是客人在miscrosoft做的稿!
我们要从新设计过的。

嗨~你好!
自贴活动 在进行 大派活动,派高达200威望和600金钱!!

【大派活动】鬼马狂想贴!(一周年活动)#1 (60威望)
【大派活动】回答问题 (一周年活动)#2 (20威望)
【大派活动】圣诞节自贴(一周年活动)#3 (60威望)
【大派活动】新年的自贴 (一周年活动)#4 (60威望)

日期:24-12-2006到 10-01-2007
请别错过哦!!

请了解 版规 和游戏规则 才来参与!谢谢~!

去巴占2合1吃打边炉。。。
晚上7.30pm,
请大家踊跃参与。。。

PS:自己帮自己埋单。。。

Part.10 --救命啊~~~~!!!我生智慧牙啊~~!!!–

好痛~~~!!!好痛~~~!!!好痛啊~~~~~~~~~~~~~!!!
我沈晚开始己经痛紧架啦~估唔到依家仲痛过刚才
没办法…为有唔吃打边锔啦~~~
点知…点知~~~~~~!!!趁我睡觉个阵时…
我3:34am竟然俾牙痛到醒左啊~~!!!
块脸仲…仲肿埋"tim"啊~!!!
我依家就连讲野就痛埋啊
!!!
我依家真係痛到入心入肺啊
~~~~~!!!

看牙医啦。。。

啦啦需要开刀吗?

[s:29] 不会吧。。这样严重??

引用第946楼hiddendust2006-12-29 09:37 AM发表的“”:

那么严重啊~!! 好夸张啦~

引用第944楼hiddendust2006-12-29 09:34 AM发表的“”:
看牙医啦。。。

睇左了…不过好多人…我去左第二间…
不过係诊所…
(我惊要拨牙…!!! [s:29] [s:29] [s:18] [s:18] )

引用第945楼john7905152006-12-29 09:35 AM发表的“”:
啦啦需要开刀吗?

開刀…?!!开咩刀…?!! [s:8] [s:8]
加双手入去啊…?!!

引用第946楼hiddendust2006-12-29 09:37 AM发表的“”:

係架话我就捻屎他… [s:29] [s:29]

看牙医啦。。。普通医生没有用的。 [s:29]

啦啦。鬼叫你讲干多大话,今次底你死了 [s:16]

引用第952楼qboy2006-12-29 11:21 AM发表的“”:
啦啦。鬼叫你讲干多大话,今次底你死了 [s:16]

这次真的脱大牙咯~。

引用第953楼dreamhaw2006-12-29 11:22 AM发表的“”:

。。

谁看住谁?

引用第954楼qboy2006-12-29 11:26 AM发表的“”:

谁看住谁?

有班东东。。走水 [s:16] [s:29]