~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

呢度又有咩8。。。。?? [s:9]

这歌以前听过了。。。不过好好听一下。。。好象是某套戏有用过。。。可是我忘了。。。是你的心声么???哈哈哈。。。啦啦要找啦啦嫂了。。。

我想起了!!!

这首歌是carpenters唱的。。。上次好像是陈颖见在某个电台节目介绍过的!!!

还好还没老人痴呆。。。

引用第336楼=ee=2006-11-15 12:56 PM发表的“”:

如果会的话,麻烦哪家resort 联络我,我有copy!哈哈哈哈。。可以警告可爱的啦啦。

我都讲我沒在度痾尿哦~~~~~~~~~ [s:18] [s:18] [s:18]
你地"沙妈"虾我架~~~~~~~~~~~ [s:14] [s:14]

引用第339楼jane2006-11-15 02:05 PM发表的“”:
CLOSE TO U~
this song quite nice~

Thanks you ~~~~~~~~
请你吃碟香蕉船~~~~~~~~ [s:2] [s:2] [s:2]

其实依首歌我已经找左几年既了~~终于老妈子保佐…俾我找到返來` [s:2] [s:2] [s:2]

引用第341楼pikkie2006-11-15 04:03 PM发表的“”:
这歌以前听过了。。。不过好好听一下。。。好象是某套戏有用过。。。可是我忘了。。。是你的心声么???哈哈哈。。。啦啦要找啦啦嫂了。。。

谁是啦啦嫂? [s:9]

引用第341楼pikkie2006-11-15 04:03 PM发表的“”:

咁你认为我既老婆係近个~~~~~~~?!! [s:22] [s:22] [s:29] [s:29]

引用第347楼lalachow2006-11-16 07:13 AM发表的“”:

咁你认为我既老婆係近个~~~~~~~?!! [s:22] [s:22] [s:29] [s:29]

你又要我们想啊???? [s:22] [s:22] [s:22]

请问啦啦炒米有没有在?

今次啦拉带队吗?

引用第348楼dreamhaw2006-11-16 01:16 PM发表的“”:

你又要我们想啊???? [s:22] [s:22] [s:22]

件野已经过去左了…仲炒返出来讲…(都唔係讲個D野) [s:29] [s:29]

=ee=变到好靓左。。。 [s:15]

引用第349楼qboy2006-11-16 04:32 PM发表的“”:
请问啦啦炒米有没有在?

你炒我做咩野啊~~~~~~?!!
拉拉都分哂俾你地吃了~~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:18] [s:18]

引用第350楼john7905152006-11-16 04:34 PM发表的“”:
今次啦拉带队吗?

应该係我今次可能係江沙~~ [s:2] [s:2]

引用第352楼john7905152006-11-16 05:47 PM发表的“”:

收皮啦~日本Nolita黎架 [s:29] [s:29]

引用第352楼john7905152006-11-16 05:47 PM发表的“”:

姨姨来ka。。。?? [s:11]

引用第356楼jollygoh2006-11-16 06:27 PM发表的“”:

姨姨来ka。。。?? [s:11]

他就想哦~~~~~~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

引用第347楼lalachow2006-11-16 07:13 AM发表的“”:

就是不懂才问咯。。。酱神秘做么。。。

引用第358楼pikkie2006-11-16 11:49 PM发表的“”:

就是不懂才问咯。。。酱神秘做么。。。

我才沒什么拉拉嫂呢~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]