~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第375楼lalachow2006-11-17 07:19 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

其实仲有唱几其他首都係侧田既歌…
不过我都係对:KONG , 情歌(少少Feel) , 有火 , 好人(有改或冇改良版本) , Erica
有Feel Jek 嘛~~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

情歌(少少Feel)~!! 你还没感受过那样的路程哦~!! [s:22]

引用第379楼lalachow2006-11-18 07:16 AM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
我姐从黎都沒赞过我唱歌叻架~~~几爽啊 [s:2] [s:2] [s:2]

你姐姐要谢谢我们上次带你去唱歌,挑出你的兴趣来呢! [s:2]

引用第379楼lalachow2006-11-18 07:16 AM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
我姐从黎都沒赞过我唱歌叻架~~~几爽啊 [s:2] [s:2] [s:2]

朋友昨晚你都够朋友咯。。 特登打电话给我听你啊姐唱歌。。。

听得不清楚, 下次叫她去karaoke唱给我听。。 哈哈哈。。。

他睬你都傻啦~~~~~~ [s:29] [s:29]

引用第383楼lalachow2006-11-18 12:15 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
他睬你都傻啦~~~~~~ [s:29] [s:29]

呵呵。。大家都留口水了! [s:11] [s:11]

引用第384楼=ee=2006-11-18 12:20 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

呵呵。。大家都留口水了! [s:11] [s:11]

哇=e e=…你咁讲俾我姐睇到,
她会鼻哥长到高过"包熟塔"架哦~~~~ [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

啦啦你无野做啊?

引用第360楼lalachow2006-11-17 07:19 AM发表的“”:
Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!–

近来我发觉侧田既歌越來越好听同埋富有高、假音既竞战性,所以我上個理拜己经练紧…
后来唱下唱下都觉得…“唔…有进步啊…唔错唔错~~~”
然后一日我載我姐去买野既時候我照旧在车度练歌,跟住我姐听到之后就話…

我也是最近发觉侧田的歌好好听。。。好喜欢。。。好好好听。。。

他很帅哦~~~~~~~

引用第388楼k.h2006-11-18 07:45 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
他很帅哦~~~~~~~

他。。。是谁???侧田。。。或拉拉???讲好好来。。。吓倒人。。。

引用第386楼john7905152006-11-18 06:38 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
啦啦你无野做啊?

点解咁讲叻~~~~~~~~~?!! [s:29] [s:29]

引用第387楼pikkie2006-11-18 07:44 PM发表的“”:

我也是最近发觉侧田的歌好好听。。。好喜欢。。。好好好听。。。

黎啦找日我地一起去唱K啦~~ [s:2] [s:2]

引用第389楼pikkie2006-11-18 07:48 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

他。。。是谁???侧田。。。或拉拉???讲好好来。。。吓倒人。。。

死靓妹你又唔講到我咁Q差 [s:29]
至少我仲有头发啦~~~~ [s:29] [s:29] [s:22]

哈哈。。。你这样说justin。。。你想死。。 [s:4]

引用第391楼lalachow2006-11-19 01:35 PM发表的“”:

黎啦找日我地一起去唱K啦~~ [s:2] [s:2]

来~~你请客~~要给钱哦~! [s:22]

引用第394楼dreamhaw2006-11-20 09:02 AM发表的“”:

来~~你请客~~要给钱哦~! [s:22]

你不是很忙吗?? [s:29]

引用第395楼hiddendust2006-11-20 11:12 AM发表的“”:

你不是很忙吗?? [s:29]

下个月~ [s:22]

没問题…我請,你俾钱… [s:2] [s:2]

引用第397楼lalachow2006-11-20 12:03 PM发表的“Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!- .”:
没問题…我請,你俾钱… [s:2] [s:2]

有看清楚我写的吗??
你要包完我们。。。要给钱哦`~! [s:29]

引用第398楼dreamhaw2006-11-20 12:09 PM发表的“Re:Re:~拉拉[家樂仔]の海龍城~(Part.6–练侧田的 “Erica” 同 “有火” 既歌练到沙声左!!”:

有看清楚我写的吗??
你要包完我们。。。要给钱哦`~! [s:29]

你地梗係当我係李嘉誠既私生子啊… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28] [s:18] [s:18]