~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

换了新头像了哦?。。。

[s:22]

引用第1043楼lalachow2007-01-12 07:32 AM发表的“”:
Part.12 --妈妈锡锡我的爱…–

就黎一年了…你既离去仲係令我好伤心…每次见到你既样我就偷偷走去哭…
以前…我成日念住锡大佬多D…到左你既离去后我才明白…
原来你最痛锡既人係我…係未我"度机"心重啦…定係我仲未够成熟啦…我真係唔知…

好感动。。。一个男生居然会有那么深的感情。。。

我也是不乖的。。。明知爸妈担心我。。。还整天气他们。。。真不好。。。 [s:18] [s:18] [s:18]

引用第1060楼=ee=2007-01-16 10:15 AM发表的“”:
换了新头像了哦?。。。

[s:22]

嘻嘻嘻~~人姣冇办法啦~
samurai panda抄人架…唔好既… [s:29] [s:29] [s:28]

引用第1061楼pikkie2007-01-16 11:48 AM发表的“”:

好感动。。。一个男生居然会有那么深的感情。。。

我也是不乖的。。。明知爸妈担心我。。。还整天气他们。。。真不好。。。 [s:18] [s:18] [s:18]

咩你爸媽唔係惊左你架咩…?!!哦…唔slap我哦~~~~ [s:29] [s:29]

lala i miss u [s:19] [s:5] [s:5] [s:22] [s:22]

引用第1064楼xiao_x2007-01-16 06:17 PM发表的“”:
lala i miss u [s:19] [s:5] [s:5] [s:22] [s:22]

我唔搞基架哦~~~大佬… [s:29] [s:28]

啦啦新头像好可爱。。。

引用第1066楼john7905152007-01-16 09:03 PM发表的“”:
啦啦新头像好可爱。。。

…口愛…?!!我晕了… [s:29] [s:29] [s:28]

终于都看到你新的一个题目了。。嗯。。看了过后眼泪就在眼里晃呀晃的。。。

好感动。。不懂是被你写的东西感动到。。。还是我想到了一些自己的事情。。嗯。。。

的确,有的时候,就不会去珍惜,也不会知道拥有的幸福,到没有了才来明白一切。。。。然后才来后悔。。。

所以我告诉我自己,一定不可以做让自己后悔的事。。可是我又很怕我会。。。。

拉拉是可爱嘛。。。。哈哈。。。。 这星期天爬山吗??

引用第1048楼lalachow2007-01-13 08:58 AM发表的“”:

好感动咩…?!!我唔觉得…
有时我会念做咩D医生读咁Q多书…都会验唔到…
到严重既时候才发觉到…
我念他地一定係读屎片架…!!! [s:29] [s:29]

其实…你妈妈乜事离开尼哋???
点解讲D医生验唔到既???

引用第1068楼贞子2007-01-16 09:58 PM发表的“”:
终于都看到你新的一个题目了。。嗯。。看了过后眼泪就在眼里晃呀晃的。。。

好感动。。不懂是被你写的东西感动到。。。还是我想到了一些自己的事情。。嗯。。。

的确,有的时候,就不会去珍惜,也不会知道拥有的幸福,到没有了才来明白一切。。。。然后才来后悔。。。

遲到好过冇到~贞子~加油Ganbatehseyo~

引用第1069楼hiddendust2007-01-16 10:50 PM发表的“”:
拉拉是可爱嘛。。。。哈哈。。。。 这星期天爬山吗??

嘻嘻嘻…唔意思啊…尘姐…我今次要去打"巴士激波"~~嘻嘻嘻…sorry everyone [s:29] [s:29]

引用第1070楼吖頭2007-01-17 01:50 AM发表的“”:

其实…你妈妈乜事离开尼哋???
点解讲D医生验唔到既???

子宮癌咯…几年前己经发觉到了…只是医生說沒shi而己… [s:29] [s:29]

阿啦,我来为你加油的!!

光明磊落,不需畏惧!!

加油!! [s:21]

依…?!!又俾解放了…?!! [s:29] [s:29]

需要寻冤吗?

啦啦,我来这里探你啦。呵呵

引用第1078楼xiao_x2007-01-19 12:32 PM发表的“”:
啦啦,我来这里探你啦。呵呵

唔同你下一句你想讲…:啦拉…入边住得惯唔惯啊…?!!有冇人虾你啊…?!!"
大佬…我唔係Mack哥发哥啊…我又唔係拍紧"监狱风云"~~~!!! [s:29] [s:29] [s:28]