欢迎进入swuenny的内心世界!

引用第439楼khen9112006-09-30 04:20 PM发表的“”:

我已拋棄七情六慾,善哉善哉… [s:21]

如果你勇敢的去面對你不會感到困擾.因為你的方向很明確…

After I have chat with u and some frens then I know what I need to do liao.

Thanks ar… [s:21]

[move]我飘过。。。。。[/move]

引用第441楼jollygoh2006-10-01 09:18 AM发表的“”:
[move]我飘过。。。。。[/move]

怎么只是飘过而已,为何不留下几句感人肺腑的言语给我呢? [s:21]

引用第442楼swuenny20282006-10-01 02:49 PM发表的“”:

怎么只是飘过而已,为何不留下几句感人肺腑的言语给我呢? [s:21]

你训佐未,记得咪埋对眼先训哦。。。。。。(够肺吗。。??)

引用第443楼jollygoh2006-10-01 08:36 PM发表的“”:

你训佐未,记得咪埋对眼先训哦。。。。。。(够肺吗。。??)

哈哈哈哈,果然是"感人废腐哦"!

引用第444楼swuenny20282006-10-01 09:23 PM发表的“”:

哈哈哈哈,果然是"感人废腐哦"!

喂,冲凉时唔好唔记得唔除衫哦。。。。

引用第445楼jollygoh2006-10-01 09:56 PM发表的“”:

喂,冲凉时唔好唔记得唔除衫哦。。。。

记唔记得除衫同埋除唔除衫都唔关你的事哦!

引用第446楼swuenny20282006-10-01 09:59 PM发表的“”:

记唔记得除衫同埋除唔除衫都唔关你的事哦!

我无话关我事啊。。。。 [s:22] [s:22] [s:2]

引用第447楼jollygoh2006-10-01 10:05 PM发表的“”:

我无话关我事啊。。。。 [s:22] [s:22] [s:2]

Then, why u ask me 冲凉时唔好唔记得唔除衫哦。。。。le?
八卦!哼~~

引用第448楼swuenny20282006-10-01 10:06 PM发表的“”:

Then, why u ask me 冲凉时唔好唔记得唔除衫哦。。。。le?
八卦!哼~~

哈哈。。。大家相识一场,提醒下啫。。。。 [s:21]

引用第449楼jollygoh2006-10-01 10:08 PM发表的“”:

哈哈。。。大家相识一场,提醒下啫。。。。 [s:21]

Ok, ok. Ths for ur concern lor! [s:21]

引用第450楼swuenny20282006-10-01 10:10 PM发表的“”:

Ok, ok. Ths for ur concern lor! [s:21]

哈哈。。。我要去训咯。。。。
放心。。我绝对绝对唔可能会梦到你。。。。 [s:22] [s:22]

你都千祈唔好唔好梦到我啊。。。。 [s:2]

引用第451楼jollygoh2006-10-01 10:20 PM发表的“”:

哈哈。。。我要去训咯。。。。
放心。。我绝对绝对唔可能会梦到你。。。。 [s:22] [s:22]

又一个自恋狂出现了!谁要梦到你啦?
我不会去梦我的白马王子不是更好吗?

引用第452楼swuenny20282006-10-01 10:21 PM发表的“”:

又一个自恋狂出现了!谁要梦到你啦?

所以咪叫你唔好梦到我咯。。。。。 [s:22]

引用第453楼jollygoh2006-10-01 10:24 PM发表的“”:

所以咪叫你唔好梦到我咯。。。。。 [s:22]

U go to sleep la, dun come to my house to 搞搞阵 liao la!

引用第454楼swuenny20282006-10-01 10:25 PM发表的“”:

U go to sleep la, dun come to my house to 搞搞阵 liao la!

又系你叫我留下D“肺腑之言” [s:24]
以家又赶人走。。。。 [s:10] [s:10] [s:14] [s:14]

引用第455楼jollygoh2006-10-01 10:28 PM发表的“”:

又系你叫我留下D“肺腑之言” [s:24]
以家又赶人走。。。。 [s:10] [s:10] [s:14] [s:14]

不是要赶你走,而是你在乱乱灌水,我只是担心你会被扣分而已。

引用第456楼swuenny20282006-10-01 10:31 PM发表的“”:

不是要赶你走,而是你在乱乱灌水,我只是担心你会被扣分而已。

原来你对我甘好。。。 [s:12]

我。。我错怪佐你。。。 [s:10]

请原谅我。。。。。。 [s:18] [s:18]

ps:拜拜and谷奶。。。。 [s:21]

引用第457楼jollygoh2006-10-01 10:35 PM发表的“”:

原来你对我甘好。。。 [s:12]

没你那么"好气"啊!早点睡啦你~~~~

88, good9!

特别新闻!