~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

啦啦。。。暂时还不能肯定。。。因为我不知道我赶得及回来么。。。11/12交论文。。。过后要等presentation。。。假如是很靠近我就过了presentation才回来。。。不然我就先回来才再回大学等presentation。。。最迟几时要给你懂???

引用第587楼pikkie2006-11-28 01:00 PM发表的“”:
啦啦。。。暂时还不能肯定。。。因为我不知道我赶得及回来么。。。11/12交论文。。。过后要等presentation。。。假如是很靠近我就过了presentation才回来。。。不然我就先回来才再回大学等presentation。。。最迟几时要给你懂???

好既好既~~~~ [s:2] [s:2]

引用第588楼lalachow2006-11-28 05:50 PM发表的“”:

好既好既~~~~ [s:2] [s:2]

好什么好。。。我问你最迟几时要给你懂啊!!!

引用第589楼pikkie2006-11-28 06:57 PM发表的“”:

好什么好。。。我问你最迟几时要给你懂啊!!!

最迟12日15日咁哦~~~~ [s:29] [s:29]

引用第590楼lalachow2006-11-28 07:08 PM发表的“”:

最迟12日15日咁哦~~~~ [s:29] [s:29]

哦。。。酱还好咯。。。先不要算我!!!

【活动照片】大马区钢弹模型环球赛2006~ 照片

https://perak.org/t/大马区钢弹模型环球赛2006-更新~成绩公报~!-118-楼-121-楼-圆满结束!/67023/1

[s:25] [s:25] [s:25]

引用第586楼lalachow2006-11-28 12:17 PM发表的“”:

咁啊…请我去东京搞啦~我好仲意去Tokyo架~ [s:11] [s:11]

搞??搞什么??GT Girl 吗?
赞你两句就这样飘了。。 [s:19]

引用第592楼dreamhaw2006-11-29 10:05 AM发表的“”:
【活动照片】大马区钢弹模型环球赛2006~ 照片

https://perak.org/t/大马区钢弹模型环球赛2006-更新~成绩公报~!-118-楼-121-楼-圆满结束!/67023/1

睇到了~~~好劲!真係好劲!!
我真係低估左大馬人…!!!
竟然可以做出国际性既水準!!! [s:13] [s:13]

引用第583楼lalachow2006-11-28 06:48 AM发表的“”:

二叔公都唔知在228定在顺康… [s:29] [s:29]

已经定了,是在顺康哦!到时候见!

引用第584楼hiddendust2006-11-28 09:08 AM发表的“”:
哈哈。。都还未定。

已经定了,是在顺康哦!Will u come le?

引用第593楼=ee=2006-11-29 10:10 AM发表的“”:

搞??搞什么??GT Girl 吗?
赞你两句就这样飘了。。 [s:19]

搞係广东話…即係玩既意思~~~~
GT Girls~~~?!!真女定啊瓜先~~~?!!
我要真女哦~~~~ [s:11] [s:11]

引用第595楼swuenny20282006-11-29 06:26 PM发表的“”:

好~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

引用第596楼swuenny20282006-11-29 06:27 PM发表的“”:

黎~~~!!!咩唔黎啊~~~~?!! [s:29] [s:29]

引用第594楼lalachow2006-11-29 06:25 PM发表的“”:

睇到了~~~好劲!真係好劲!!
我真係低估左大馬人…!!!
竟然可以做出国际性既水準!!! [s:13] [s:13]

04年 与 05年 的亚洲杯都是大马赢了哦~!!
你说水准到什么地方咯~~ [s:22]

引用第600楼dreamhaw2006-11-30 08:43 AM发表的“”:

04年 与 05年 的亚洲杯都是大马赢了哦~!!
你说水准到什么地方咯~~ [s:22]

我…我真係唔知哦~~~~~ [s:29] [s:29]

啦啦… 你真的是个好好的朋友哦!!! [s:5] [s:5]

引用第602楼esther2006-12-01 09:06 PM发表的“”:
啦啦… 你真的是个好好的朋友哦!!! [s:5] [s:5]

啊…?!!算係咩…?!!
你好返D末啊…?!! [s:29] [s:28]

引用第603楼lalachow2006-12-02 05:29 AM发表的“”:

啊…?!!算係咩…?!!
你好返D末啊…?!! [s:29] [s:28]

好啦~~ 那天真的好想去的。。。。 但是突然病倒了。。。。 [s:29] [s:29]

哇。。。睇到我眼都肿啊。。。终于都睇完啦。。。

拿。。。拿。。拿。。。我都算够朋友了呱?一步一步甘爬晒你的帖。。。。

嗯。。你的part 7。。我都有少少认同呱。。。甘又的确你系成日被人讲都唔生气那只keh。。。

哈哈哈~~

虽然系为了别人开心,到有时候都要念下自己的开心的。。。

”人人为我,我为人人“现在都唔系几兴的啦。。。。因为在从我认识的人,从来没一个会系甘伟大的,所以,我从来都唔信这一句话的。

我只是知道,信自己就系最好的啦!!!哈哈~

总之。。都系一句,多谢晒你啦。。。

请按这里~>大马区钢弹模型环球赛2006~ ~成绩公报~!