~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第578楼pikkie2006-11-27 12:21 PM发表的“”:

就是咯。。。可怜我的清白。。。 [s:27] [s:27] [s:27]

你…你砌我生猪肉~~~~~~~~~!!! [s:18] [s:18] [s:18]

引用第575楼dreamhaw2006-11-27 08:38 AM发表的“”:
请问你的PART 7~在什么地方~???

23页~~430楼… [s:2] [s:2]

叔公2号,快来参加网聚吧,11月30日的。到时见哦~!

引用第582楼swuenny20282006-11-28 02:05 AM发表的“”:
叔公2号,快来参加网聚吧,11月30日的。到时见哦~!

二叔公都唔知在228定在顺康… [s:29] [s:29]

哈哈。。都还未定。

Part.7–~开心家乐仔~–

点解我叫家乐仔…?!!因为我仲意帮人哦…我爸爸就係安依只名俾我…
因為要我可以令到全部人开开心心,快快乐乐…所以我周不時帮人爬上爬落…
上刀山,下冲锔,兩剑刺刀都冇問题…
有時请人地吃野,有時載人地來回,钱都借过俾人地 team…
我份人因为好玩,所以好仲意疼人开心,就算係出尽丑态都冇问题…
只要大家开开心心,快快乐乐就既了…

好多人話我开心果或係好人,又有D人話做咩咁傻,明知应该做既野就走去做…
我份就係咁…,因为妈妈讲过:-
“助人为快乐之本,更何况你係个开心果…!!,应该帮
既尽力咁帮,之少你有帮到人嘛帮唔到既就唔勉強…,唔係既話你会好亏本同好惨架
所以我好紧记妈妈依番話…

我为人人…
人人为我…

人地唔开心,我会想尽办法令到他地开心为此…
人地話我傻…我唔觉得係傻…
只要人地开心快乐…我就会开心快乐~~~
我仲意疼同帮完人地既感觉因为会令到我好开心~
但係有時帮左,疼左人地反以令自己重上加伤…
俾人話: 傻X , 笨X , 唔知丑…我都唔紧要…因为我已经惯左…

只要大家开开心心,快快乐乐… 我就乜都沒所為既了…

家乐仔!有你这朋友还不错。。
[s:15]

引用第585楼=ee=2006-11-28 09:30 AM发表的“”:

家乐仔!有你这朋友还不错。。
[s:15]

咁啊…请我去东京搞啦~我好仲意去Tokyo架~ [s:11] [s:11]

啦啦。。。暂时还不能肯定。。。因为我不知道我赶得及回来么。。。11/12交论文。。。过后要等presentation。。。假如是很靠近我就过了presentation才回来。。。不然我就先回来才再回大学等presentation。。。最迟几时要给你懂???

引用第587楼pikkie2006-11-28 01:00 PM发表的“”:
啦啦。。。暂时还不能肯定。。。因为我不知道我赶得及回来么。。。11/12交论文。。。过后要等presentation。。。假如是很靠近我就过了presentation才回来。。。不然我就先回来才再回大学等presentation。。。最迟几时要给你懂???

好既好既~~~~ [s:2] [s:2]

引用第588楼lalachow2006-11-28 05:50 PM发表的“”:

好既好既~~~~ [s:2] [s:2]

好什么好。。。我问你最迟几时要给你懂啊!!!

引用第589楼pikkie2006-11-28 06:57 PM发表的“”:

好什么好。。。我问你最迟几时要给你懂啊!!!

最迟12日15日咁哦~~~~ [s:29] [s:29]

引用第590楼lalachow2006-11-28 07:08 PM发表的“”:

最迟12日15日咁哦~~~~ [s:29] [s:29]

哦。。。酱还好咯。。。先不要算我!!!

【活动照片】大马区钢弹模型环球赛2006~ 照片

https://perak.org/t/大马区钢弹模型环球赛2006-更新~成绩公报~!-118-楼-121-楼-圆满结束!/67023/1

[s:25] [s:25] [s:25]

引用第586楼lalachow2006-11-28 12:17 PM发表的“”:

咁啊…请我去东京搞啦~我好仲意去Tokyo架~ [s:11] [s:11]

搞??搞什么??GT Girl 吗?
赞你两句就这样飘了。。 [s:19]

引用第592楼dreamhaw2006-11-29 10:05 AM发表的“”:
【活动照片】大马区钢弹模型环球赛2006~ 照片

https://perak.org/t/大马区钢弹模型环球赛2006-更新~成绩公报~!-118-楼-121-楼-圆满结束!/67023/1

睇到了~~~好劲!真係好劲!!
我真係低估左大馬人…!!!
竟然可以做出国际性既水準!!! [s:13] [s:13]

引用第583楼lalachow2006-11-28 06:48 AM发表的“”:

二叔公都唔知在228定在顺康… [s:29] [s:29]

已经定了,是在顺康哦!到时候见!

引用第584楼hiddendust2006-11-28 09:08 AM发表的“”:
哈哈。。都还未定。

已经定了,是在顺康哦!Will u come le?

引用第593楼=ee=2006-11-29 10:10 AM发表的“”:

搞??搞什么??GT Girl 吗?
赞你两句就这样飘了。。 [s:19]

搞係广东話…即係玩既意思~~~~
GT Girls~~~?!!真女定啊瓜先~~~?!!
我要真女哦~~~~ [s:11] [s:11]

引用第595楼swuenny20282006-11-29 06:26 PM发表的“”:

好~~~~~~~~ [s:2] [s:2]

引用第596楼swuenny20282006-11-29 06:27 PM发表的“”:

黎~~~!!!咩唔黎啊~~~~?!! [s:29] [s:29]