~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第543楼pikkie2006-11-23 06:07 PM发表的“”:

喂。。圣诞节那的你有没有去???

依D要去PM说了… [s:29] [s:29]

引用第552楼pikkie2006-11-23 06:22 PM发表的“”:

不明。。。讲到明!!!

唔明就算啦~~~ [s:29] [s:29]

引用第558楼lalachow2006-11-23 06:32 PM发表的“”:

怎么了~~~~~~?!!
我才不去那些地方呢~~~~~~~~!! [s:29] [s:29]

鬼信你!!!

引用第560楼lalachow2006-11-23 06:38 PM发表的“”:

依D要去PM说了… [s:29] [s:29]

为什么???我有去!!!

引用第562楼pikkie2006-11-23 06:41 PM发表的“”:

鬼信你!!!

咁你要点才信我了…
唔同要验身咩~~~~~~~~~?!! [s:29] [s:29]

引用第564楼lalachow2006-11-23 06:47 PM发表的“”:

咁你要点才信我了…
唔同要验身咩~~~~~~~~~?!! [s:29] [s:29]

你变态!!!

切无赦!!!

引用第565楼pikkie2006-11-23 07:28 PM发表的“”:

你变态!!!

切无赦!!!

又話我变态~~~~~~
唔切我啊~~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:28] [s:28] [s:18] [s:18] [s:14] [s:14]

引用第566楼lalachow2006-11-24 06:03 AM发表的“”:

又話我变态~~~~~~
唔切我啊~~~~~~~ [s:29] [s:29] [s:28] [s:28] [s:18] [s:18] [s:14] [s:14]

切定你了。。。除非我回来你不要出来咯。。。 [s:22] [s:22] [s:22]

引用第567楼pikkie2006-11-25 12:42 AM发表的“”:

切定你了。。。除非我回来你不要出来咯。。。 [s:22] [s:22] [s:22]

咁我唔帶你出来蒲架~~~~~~ [s:21] [s:21]

啦啦因住渣都无得剩哦。。。 [s:22]

引用第569楼john7905152006-11-25 12:45 PM发表的“”:
啦啦因住渣都无得剩哦。。。 [s:22]

唔講依D啦~讲返正题…我既为人就係咁…
因为我深信只要我对人地好好…
他地就会对我好好…
就算他地嬲,唔仲意我,我都唔会记仇既
~~~ [s:2] [s:2] [s:2] [s:21]

引用第568楼lalachow2006-11-25 07:11 AM发表的“”:

咁我唔帶你出来蒲架~~~~~~ [s:21] [s:21]

你以为我很想要么???你逼人家的。。。 [s:15] [s:15] [s:15]

引用第571楼pikkie2006-11-25 07:32 PM发表的“”:

你以为我很想要么???你逼人家的。。。 [s:15] [s:15] [s:15]

我係带你去识多D朋友 Jek~~~~~ [s:29] [s:29]

引用第572楼lalachow2006-11-26 07:43 AM发表的“”:

我係带你去识多D朋友 Jek~~~~~ [s:29] [s:29]

你觉得我没有朋友???我看起来很内向???很自卑???

引用第573楼pikkie2006-11-26 08:15 AM发表的“”:

你觉得我没有朋友???我看起来很内向???很自卑???

我冇咁念过哦… [s:18] [s:18] [s:18]

请问你的PART 7~在什么地方~???

[b]大马区~钢弹模型环球赛2006~
时间~28th NOV ~ 3rd DEC

2nd DEC颁奖典礼~星期六下午3点~4点~

谁有兴趣~记得到SG WENG PLAZA 大厅观赏哦~!

别错过~~!!![/b] [s:22] [s:22]

引用第574楼lalachow2006-11-26 10:25 AM发表的“”:

我冇咁念过哦… [s:18] [s:18] [s:18]

阿啦。。你在调戏良家妇女啊? [s:16]

引用第577楼=ee=2006-11-27 09:24 AM发表的“”:

就是咯。。。可怜我的清白。。。 [s:27] [s:27] [s:27]

引用第577楼=ee=2006-11-27 09:24 AM发表的“”:

大…e大人…我无辜既~~~~~~~~ [s:18] [s:18]