~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第618楼=ee=2006-12-04 03:41 PM发表的“”:

眼镜要戴稳,知道吗? [s:2]

哇~给=ee=讲到好像很型酱涡~哈哈!

引用第620楼-sandy-2006-12-04 04:19 PM发表的“”:

阿啦!看到了吧?请我去日本吧!!哈哈哈。。。

引用第612楼-sandy-2006-12-04 01:28 PM发表的“”:
拉拉~你修眉啊?

依~~~~?!!你又知架…?!! [s:29] [s:29]
因为我眼眉冇咩靓…所以叫我姐帮我梯眼眉… [s:29] [s:29]
点样…?!!睇左我既自贴啦…?!!还好吧…?!(我既眼眉) [s:29] [s:29]

引用第613楼dreamhaw2006-12-04 01:39 PM发表的“”:

他发桥哦~! [s:29]

讲真…有少少架…

引用第614楼=ee=2006-12-04 03:17 PM发表的“”:
哈哈。。这样才是“啦”的本色!

他还剪了很型的发型呢!

唔再讲我既头发了…我都已经够"鱼"了… [s:29] [s:29] [s:28] [s:18] [s:18]

引用第619楼dreamhaw2006-12-04 03:46 PM发表的“”:

已经换了新的啦。。没问题~! [s:22]

換左…?!!唔同你昨日見到你大佬拿到第三名大跌眼镜係嗎…?!! [s:29] [s:29]
跟住跌爆左… [s:29] [s:29]

引用第620楼-sandy-2006-12-04 04:19 PM发表的“”:

都唔知係讲你既口语定係話我型… [s:29] [s:29]

引用第621楼=ee=2006-12-04 04:21 PM发表的“”:

阿啦!看到了吧?请我去日本吧!!哈哈哈。。。

好~~~我请!!你俾钱$$…
唔同你想去"DuckDuck"店… [s:29] [s:29]
个D地方既白男子(鸭=日本D女人唔叫鸭)一口气可以帮你Other个D酒4秒钟就帮你喝哂架
~!!!
日本D酒一只60,000¥架…!!! [s:29] [s:29]

叔公,我进来探班哦~!

引用第628楼swuenny20282006-12-04 07:06 PM发表的“”:
叔公,我进来探班哦~!

你黎探班都冇拿D生果黎… [s:29] [s:29]

我来踩场 [s:25] , 好莱没有来踩场咯。。。

得空来踩一踩。。 [s:25]

无聊的又一天咯~
各位明天见~~~~
白白~~

有没有初恋女朋友的感觉啊~!!??
哈哈哈~~~~
歌曲:初恋女生 歌手:郑源

初恋女生

[s:22]

认识你好多天我天天思念
虽然你只是胖了那么一点点
你那所有的快乐和天真的笑脸
时时刻刻停留在我脑海里面
火辣辣的夏天恋爱的时间
好不容易约了你再见面
毕竟是我的初恋
害羞难免有一点
我要把握这个机会
love you love you
你是可爱的女生
迷人的女生
你的出现让我夜里常失眠
终于等到这一天
能约你再见面
才发现我爱你
爱得那么明显
可爱的女生
你美得像天仙
你的出现给了我一片天
我要向着全世界
大大大声说
爱你爱你爱你爱你
直到永远

Part.8–~我係电玩傻佬!!~–

在我细個時候(大约7~8岁)我Honey(爸爸)送左一个大礼物俾我,我一睇,原来係一架"小天才"游戏机,
我就开始仲意左依D玩意…
到我From1既時候我Honey又买一架"PS 1"游戏机俾我玩…
他話可以在个度学多D英文~~~
跟住到我From2个時候半工读,赚到少少钱…个强机终于开始诞生了,我就走去买左依"PS 2"游戏机~~!!!
个時候依架机喂到拿命哦~竟然要RM1850+正版带RM250~嘔血啊…
点知搞下搞下唔到2年半…又听到个死SONY又要出第3代机~~~!!!哇~想搞死我嘛~
好~~!!!今次我唔Q买~~!!!
点知在依个11月中时…架"PS 3"游戏机全球开始发售了…我…我竟然心动动~~~!!!
我朋友在PS 3末出時己经订左一架,所以全球一发售个時候…唔够3个里拜…他己经左KL买左返黎!!!
成为全怡保(可能係全马!!)第一個拥有PS 3既玩家…架PS 3訂个時候竟然要RM3000咁Q贵~~!!(仲未包正版~!)不过依家炒价炒到RM3700++!!!
跟住我朋友叫我黎他屋企睇机…发觉到它仲大架过上一代既PS 2~!!D画面都唔错…有进步,Londing快左,
点知他玩下玩下…他讲左一句…
"都唔好玩架
~!!"
跟住他問我要唔要个架机…?!!送埋6块正版带俾我…!!我話…
“咁Q贵我唔要…!!”
跟住他又話…
“我让俾你RM2000块了…!!!”
才RM2000~~~~?!!
我要啊~~~~!!!咁Q着数~~!!!
跟住我打電話俾honey…
“喂…honey啊~我可唔可以买PS 3啊…?!!"
"FXXK YOU…!!!买你既头
~!!!”
“我俾钱哦…?!!”
“我話唔得就係唔买得…”
“OK…”
我架PS 3就咁"冻过水"了…跟住我朋友卖俾电玩店換左架X-BOX 360(RM1500)返黎…
“拿…借俾你返屋企搞了…”
“好…”
我拿返屋企搞既時候…劲啊~~~!!!D画面仲靓过PS 3啊…!!!更加快到唔用Londing 啊~~!!! [s:2] [s:2]

還有哦~~~~ [s:22] [s:2] [s:2]
1234 (1).jpg

so fast buy liao ar ?!hahah geng la , me also want to ply !!!

哦~~~~~~好期待哦~!!
XBOX360~~我问了。。已经有翻版了。。
一块牒RM20~~ 已经改机的~~机身;RM1799~包两个原装手制。。

PS3~!! 我可以写包单。。一定好过XBOX360~~
因为很多劲GAME。。还没出哦~!! [s:22] [s:22]

引用第636楼dreamhaw2006-12-07 09:34 AM发表的“”:
哦~~~~~~好期待哦~!!
XBOX360~~我问了。。已经有翻版了。。
一块牒RM20~~ 已经改机的~~机身;RM1799~包两个原装手制。。

PS3~!! 我可以写包单。。一定好过XBOX360~~

就係搞紧老翻~~~~~~相都有左… [s:29] [s:29]

都不明你们在讲什么。。。

引用第638楼pikkie2006-12-08 02:46 AM发表的“”:
都不明你们在讲什么。。。

去看part.8吧~~~~~ [s:29] [s:29]