~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第1033楼lalachow2007-01-10 07:19 AM发表的“”:

我如果卖老翻既话早就同你地促销啦… [s:29] [s:29] [s:29]

开玩笑咯。。。不要气啦。

引用第965楼巫婆仔2007-01-01 04:05 PM发表的“”:
那時候我在外面陪朋友等他哥哥來。。所以我沒有在裏面我不知道哦

那时我在舞池里面…看不到 ^.^

引用第1036楼=ee=2007-01-10 09:49 AM发表的“”:

也好的。从新出发。
有想过念书吗?维修汽车也不错。妹妹的男朋友也是念这个的。要资料可以跟我讲。

我最唔仲意整车架了… [s:29] [s:29]
搞到自己乌粥哂… [s:29] [s:29]

引用第1037楼hiddendust2007-01-10 05:48 PM发表的“”:

开玩笑咯。。。不要气啦。

我都冇嬲过… [s:29] [s:29]
其实…卖老翻都唔錯啊~~~ [s:2] [s:2]

引用第1040楼lalachow2007-01-11 07:13 AM发表的“”:

我都冇嬲过… [s:29] [s:29]
其实…卖老翻都唔錯啊~~~ [s:2] [s:2]

够力。。。那些不是正行。拿下叫偏门。。。犯法的。 [s:29]

来多多支持~~~~
https://perak.org/t/【分享】独家报道~高达达人~/69945/1

[s:15] [s:15] [s:5]

Part.12 --妈妈锡锡我的爱…–

就黎一年了…你既离去仲係令我好伤心…每次见到你既样我就偷偷走去哭…
以前…我成日念住锡大佬多D…到左你既离去后我才明白…
原来你最痛锡既人係我…係未我"度机"心重啦…定係我仲未够成熟啦…我真係唔知…
但係…依D都係太迟了…
我有既…我真係有既…我真係有答应过你既…我捉住你既手诺言个时候…你既手仲你温湲架…
诺言后…你既手慢慢咁冷左…
我明白既…你係想见到我黎才会走…我真係明架…

很感动哦…[s:18]
啦啦…要乖啦
不要让你妈妈失望哦

啦啦。。加油哦。
我觉得妈妈每个都疼。。。

引用第1039楼lalachow2007-01-11 07:12 AM发表的“”:

我最唔仲意整车架了… [s:29] [s:29]
搞到自己乌粥哂… [s:29] [s:29]

阿哈哈。。果然爱美本色!

阿拉。。我也很想我妈妈。。 [s:18]

Lala! Add Oil… Dun be so sad loh… [s:4]

引用第1044楼吖頭2007-01-12 07:36 AM发表的“”:
很感动哦…[s:18]
啦啦…要乖啦
不要让你妈妈失望哦

好感动咩…?!!我唔觉得…
有时我会念做咩D医生读咁Q多书…都会验唔到…
到严重既时候才发觉到…
我念他地一定係读屎片架…!!! [s:29] [s:29]

引用第1045楼hiddendust2007-01-12 10:12 AM发表的“”:
啦啦。。加油哦。
我觉得妈妈每个都疼。。。

我念係呱~~~~ [s:29] [s:29]

引用第1046楼=ee=2007-01-12 04:03 PM发表的“”:

阿哈哈。。果然爱美本色!

阿拉。。我也很想我妈妈。。 [s:18]

问题係我就连黑油加係边度都唔知又点学啊~~~!!! [s:29] [s:29]
又要买野俾老媽子哦~~~ [s:29] [s:29]

引用第1047楼-sandy-2007-01-13 08:31 AM发表的“”:
Lala! Add Oil… Dun be so sad loh… [s:4]

冇錯…我一定要坚强D…
在屋企最锡妈妈既人始尽係我…妈妈又係最锡我…
只係我冇发觉到…后侮…?!!
太迟了… [s:4] [s:4]

引用第1050楼lalachow2007-01-13 09:03 AM发表的“”:

问题係我就连黑油加係边度都唔知又点学啊~~~!!! [s:29] [s:29]
又要买野俾老媽子哦~~~ [s:29] [s:29]

唔识就要学!老师教的。。。呵呵。。

酱你有打算念书的吗?

引用第1052楼=ee=2007-01-13 09:32 AM发表的“”:

唔识就要学!老师教的。。。呵呵。。

酱你有打算念书的吗?

我老豆叫我唔读…
叫我"读万里书不如行万里路~~~"咁話哦…
其实…我以前想读剪头发或係Grafic Degsin既…

引用第1053楼lalachow2007-01-13 09:36 AM发表的“”:

我老豆叫我唔读…
叫我"读万里书不如行万里路~~~"咁話哦…
其实…我以前想读剪头发或係Grafic Degsin既…

很听爸爸话哦。

想提醒下:书是念给自己的。有一技之长对自己比较有保障。
现在社会很多都是将眼睛放在文凭上,资历低会比较吃亏。

如果找份新工作,就找份自己有兴趣又有机会发挥的。。
起码不用念书就有了那方面的知识。

(讲那么多,你都不知有没听) [s:29]

引用第1054楼=ee=2007-01-13 09:43 AM发表的“”:

很听爸爸话哦。

想提醒下:书是念给自己的。有一技之长对自己比较有保障。

他要俾钱哦~~梗係咁讲啦~!!! [s:29] [s:29]

呵呵。。原来如此。

那就不要靠爸爸给钱咯。。。