~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第975楼巫婆仔2007-01-01 04:34 PM发表的“”:
谁叫那个马来人去揸别人的波波,dei打得!不过我们那台倒霉而已~

你都整天扎人古古的啦

嗰马来仔卑人打
因为佢抽人水???

引用第980楼alienpapaya2007-01-01 06:33 PM发表的“”:

你都整天扎人古古的啦

=,.=lll
你又知…?!! [s:29] [s:29] [s:28]

引用第962楼lalachow2007-01-01 15:50发表的“”:
Part.11 --Shuttle 8の打到翻桌吓坏血尸suess!!!–

昨日我載血尸去凉风倒数后跟住去shuttle 8狂迎…
我地站到aien他地张桌度跳舞,当我地跳到有瘾个阵时无端端有条粉肠走埋黎…好像
欠人钱咁"肯"鸡咁样…然后又有班友冲上黎捉住他…???

在倒数那天吗???
那么你们下次去那边要小心点咯。。。

啦啦。。。我们回了后。。你到回去啦??

还好我没有去。。

本来想去找你们的,之后去了Y2K倒数,然后回家。。

大家没事就好了。

拉拉,新年快乐。

引用第983楼vickyongsf2007-01-02 07:18 AM发表的“”:

在倒数那天吗???
那么你们下次去那边要小心点咯。。。

我根本冇咩仲意去依D地方… [s:29] [s:29]

引用第987楼lalachow2007-01-02 12:41 PM发表的“”:

我根本冇咩仲意去依D地方… [s:29] [s:29]

好矛盾的说法! [s:16]

引用第984楼dreamhaw2007-01-02 08:37 AM发表的“”:
啦啦。。。我们回了后。。你到回去啦??

係啊~~我地去左Time Zone 2 找人 [s:19] ,跟住返返Shuttle 8呵~

引用第988楼=ee=2007-01-02 12:43 PM发表的“”:

好矛盾的说法! [s:16]

真係架~~~!!! [s:29] [s:29] [s:28] [s:18] [s:18]

睇到你地改主题~~好!!!
我又改
~!!! [s:22] [s:22]

引用第989楼lalachow2007-01-02 12:45 PM发表的“”:

係啊~~我地去左Time Zone 2 找人 [s:19] ,跟住返返Shuttle 8呵~

哇。。。。车油多啊~ [s:29]

引用第992楼dreamhaw2007-01-02 01:08 PM发表的“”:

哇。。。。车油多啊~ [s:29]

只要血尸开心就得既啦…更何况血尸要返KL哦~~~ [s:2] [s:2]

引用第993楼lalachow2007-01-02 01:12 PM发表的“”:

只要血尸开心就得既啦…更何况血尸要返KL哦~~~ [s:2] [s:2]

哦。。。原来如此。。

引用第994楼dreamhaw2007-01-02 01:15 PM发表的“”:

哦。。。原来如此。。

我地要HAPPY既嘛~~~!!! [s:2] [s:2]

咩甘happy ? [s:15]

引用第996楼贞子2007-01-02 06:05 PM发表的“”:
咩甘happy ? [s:15]

你睇左未知囉~~~~ [s:29] [s:29]

引用第993楼lalachow2007-01-02 01:12 PM发表的“”:

你真系锡人家哦。。。

快来参加会员自贴的活动啦!!容易帮你们获得200威望的!!!要记得看我们的规则哦!