~2007新店!海市蜃樓(--从新接受新工作,新考验....--)

引用第998楼john7905152007-01-02 10:02 PM发表的“”:

你真系锡人家哦。。。

啊咔咔咔~~~

那么锡人家。。当然happy咯。。。

引用第998楼john7905152007-01-02 10:02 PM发表的“”:

你真系锡人家哦。。。

係呱~~~~ [s:15] [s:15]
废活~~~!!!我带他出黎架…!!!梗係要安安全全咁送血尸返啦~~~!!!
梗何况血尸既老豆同老妈子仲睇到我既哀样啊~~~!!!你話死无~~?!! [s:29] [s:29] [s:29]

引用第1001楼lalachow2007-01-02 10:10 PM发表的“”:

係呱~~~~ [s:15] [s:15]
废活~~~!!!我带他出黎架…!!!梗係要安安全全咁送血尸返啦~~~!!!
梗何况血尸既老豆同老妈子仲睇到我既哀样啊~~~!!!你話死无~~?!! [s:29] [s:29] [s:29]

见了家长???恭喜你咯。。。

哇。。。你们进展这样快?? [s:8] [s:8] [s:12]

引用第1003楼hiddendust2007-01-03 04:29 PM发表的“”:
哇。。。你们进展这样快?? [s:8] [s:8] [s:12]

真的无法想象哦~~~ [s:9]

拉拉。。你坏。。。你密实。。。 [s:2]

引用第1003楼hiddendust2007-01-03 04:29 PM发表的“”:

dust dust~~

那就证明了你很久米有上来了哦~~ [s:15] [s:15]

引用第1002楼pikkie2007-01-03 04:28 PM发表的“”:

见了家长???恭喜你咯。。。

我晕了… [s:29] [s:29] [s:28] [s:28]

引用第1006楼贞子2007-01-03 05:07 PM发表的“”:

dust dust~~

是咯。。。要多多update自己。 [s:29]

但是我时常出来。。也收不到风哦~~~ [s:29]

原来有人偷偷。。。 [s:16]

哈哈。。。拉拉。。变了。。。。 [s:12]

又要搞搞震啊…俾人误会你地就知死… [s:29] [s:29]

唉…依排心情真俾差到极点…
明明做得好地地…无端端又要我转工…
辞左又唔知要做乜…如果找到又惊就唔到夜晚个份工…
一个字…“唉…” [s:18] [s:18]

换什么工??怎么没有听你提过??新年前换工比较没有那么容易哦。我公司洗厕所已经请人了。。 [s:6]

[s:12] 为何突然转工?? 给人炒鱿鱼了??
你老板不是对你很好的吗??

啦啦竟然失业?

係我老豆要我快D转工既…原因…?!!
有D野我係唔方便讲…唔问点解…我係唔会讲既… [s:29] [s:29] [s:28]

[quote]引用第1017楼lalachow2007-01-05 12:48 PM发表的“Re:~2007鏂板簵!娴峰競铚冩〒(Part.11 --Shuttle 8銇墦鍒扮炕妗屽悡鍧忚灏竤uess!!!–)”:
绯绘垜鑰佽眴鍙垜蹇獶鎹㈡棦鈥/quote]
为什么我看不见你回复什么的????

[quote]引用第1017楼lalachow2007-01-05 12:48 PM发表的“Re:~2007鏂板簵!娴峰競铚冩〒(Part.11 --Shuttle 8銇墦鍒扮炕妗屽悡鍧忚灏竤uess!!!–)”:
绯绘垜鑰佽眴鍙垜蹇獶鎹㈡棦鈥/quote]

阿哥!我不会念。。。